2014-07-03 09:12:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vigyázzon, kinek mit és mennyit mond

Napi horoszkóp július 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Álmodozással töltené az idejét legszívesebben, ezért akkor jár jól, ha éppen a szabadságát tölti. A munkás napokat most még a szokásosnál is nehezebben tűri. Azon fő a feje, hova menekülhetne el. Estére támadhat egy mentő ötlete.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ahogy a munkához, úgy a pénzhez is felemás módon viszonyul mostanában. Jól jön, ha van, de amit érte tennie kell, az már kezdi kihozni a sodrából. Alighanem itt az ideje, hogy szabadságoltassa magát, mielőtt végleg kimerül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Komoly nehézségekre számíthat éppen azon a téren, ami önnek egyébként a legjobban megy. Mintha elfeledett volna beszélni. Ha éppen külföldön van, akkor természetes ez a zavar az önkifejezésben. De egy fogműtét is okozhat ilyen helyzetet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az otthoni gondok nehezítik meg, hogy az üzletre tudjon koncentrálni. Pedig a vállalkozásában most egészen gördülékenyek lehetnének a dolgok, ha teljes szívéből tudna vele foglalkozni. Ha van egy bizalmas beosztottja, kérje az ő segítségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Több taktikai érzékre van szüksége, ha boldogulni akar. Ma könnyen összeveszhet a főnökével. Ha azonban a jelenlegi munkahelyén szeretné folytatni a pályafutását, akkor viselkedjen bölcsebben. A nagy szerencsebolygó ebben is támogatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az soha senkire nem vet túl jó fényt, ha folyton önmagát dicsérgeti. Ez bizony önnel is így van. Az önfényezés helyett inkább csak koncentráljon a feladataira: azzal többet ér el, ha pontos és megbízható, továbbá alapos is, mintsem ha dicsekvő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A csillagok egy nyugtalanító időszak beköszöntét jelzi. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyben reménytelen is lenne, ami most önre vár. Sőt: a nyugtalansággal éppen hogy késztetést kap arra, hogy továbblépjen, fejlődjön valamiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Szaturnusz éppen annyira lehet a nehézségek, mint az elmélyültség jelölője az ön számára. Ha a szabadságát tölti, akkor egy komoly könyvben inkább örömét lelheti, mint a puszta szórakozásokban. Ám az sem tilos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Vigyázzon, kinek mit és mennyit mond! Ha folyton bölcselkedik, akkor az esetleg a mások szemében inkább tűnik okoskodásnak, mintsem okosságnak. Ezért a jól ismert mondás most a szavakra is érvényes: a kevesebb több!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jelenlegi helyzete nemigen kedvez az elmélyülést igénylő feladatoknak. Ezért történhet meg az, hogy amiben eddig esetleg az örömét lelte, most még azt is nehezen viseli el. Akkor érzi magát a legjobban, ha a munkahelyétől minél távolabb lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Akármilyen vonzó egyéniség is ön, hajlamos arra, hogy a hódítást rutinszerűen akarja űzni. Azzal azonban még önnek is szembesülnie kell, ha az idő eljárt ön, avagy a módszerei fölött. Viszont változni is ön tud a legkönnyebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mostanában nemcsak az embereket, de a pénzt is könnyebben vonzza magához. Ha ön üzletember, akkor a munkájában kamatoztathatja ezt a képességét. Ha partnert keres, akkor bizonyosan szép és jómódú jelölt akadhat a horgára.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: